Matkaopas

Tervetuloa Matkaoppaat-osioon, jossa autamme sinua löytämään ainutlaatuisia paikkoja maailmanlaajuisesti. Etsitpä sitten kulttuurimatkaa, luksuslomaa tai seikkailua, oppaillamme on kaikki mitä tarvitset seuraavan matkasi suunnitteluun. Tutustu kauniisiin Kioton temppeleihin, Santorinin upeisiin näkymiin ja paljon muuta.

Jaamme yksinkertaisia vinkkejä ja näkemisen arvoisia paikkoja tehdäksemme matkustamisesta helppoa ja unohtumatonta. Aloita unelmiesi matkan suunnittelu nyt

Tutustu Fushimi Inari Taishaan ja sen tuhansiin punaisiin torii-portteihin, jotka johtavat vuorelle. Kävele historiallisessa Gion Districtissä, joka on kuuluisa geishakulttuuristaan ja hyvin säilyneistä puutaloistaan

Maistele Kioton kulinaarisia herkkuja Nishiki Marketilla, vilkkaalla ruokatorilla, joka tarjoaa kaikkea tuoreista merenelävistä paikallisiin makeisiin. Lopuksi rentoudu perinteisessä teeseremoniassa yhdessä Kioton historiallisista teehuoneista uppoutumalla teen ja rauhallisuuden taiteeseen.

Kioto tarjoaa matkan ajassa rikkaalla historiallaan, upealla arkkitehtuurillaan ja rauhallisella tunnelmallaan. Tutustutpa Unescon maailmanperintökohteisiin tai nautit hiljaisesta hetkestä puutarhassa, Kioto lupaa syvästi rikastuttavan kokemuksen

Ylellinen viikonloppu Pariisissa: paras oppaasi

Koe Pariisin parhaat palat ylellisenä viikonloppuna. Aloita aamiaisella ikonisessa Café de Floressa, jonka jälkeen kävele Champs-Élysées’tä pitkin Riemukaarelle. Tutustu taideaarteisiin Louvren museossa ja tee ostoksia Le Bon Marchéssa, Pariisin vanhimmassa ja ylellisimmässä tavaratalossa.

Nauti yksityisestä Seine-joen risteilystä illalla ihailemalla valaistuja maamerkkejä, kutenEiffel-tornia ja Notre Damea. Illasta Le Jules Vernessa, Michelin-tähdellä palkitussa ravintolassa Eiffel-tornin sisällä, jossa voit nauttia erinomaista ruokaa ja upeat kaupunkinäkymät.

Lopeta päiväsi yöpymällä The Ritz Parisissa, legendaarisessa hotellissa, joka tarjoaa ylelliset huoneet ja vertaansa vailla olevan palvelun. Tämä matkasuunnitelma varmistaa, että koet Pariisin parhaan tyylin ja mukavuuden, ja hyödynnät valon kaupungissa olevasi rajoitetusta ajasta.

Santorini on täydellinen Kreikan saaren pakopaikka kalkittujen rakennusten ja henkeäsalpaavien auringonlaskujen ansiosta. Aloita Oiasta, viehättävästä kylästä, joka on kuuluisa sinisäkupolisista kirkoistaan ja peista kalderanäkymistä. Kulje kapeiden katujen läpi, shoppaile ja nauti rauhallisesta kahvilapysäkistä.

Vieraile muinaisessa Akrotirin arkeologisessa paikassa tutustuaksesi minolaisen ivilisaation historiaan, jota kutsutaan usein Egeanmeren Pompeiiksi”. Rentoudu ainutlaatuisella Red Beachillä, jossa on silmiinpistäviä punaisia allioita ja turkoosia vettä, tai lähde veneretkelle tutkiaksesi tuliperäisiä saaria ja liota kuumissa lähteissä

Lopeta päiväsi Firassa syömällä kallionrantaravintolassa, josta on panoraamanäkymät auringonlaskuun. Erikoisherkkua varten vieraile Santon viinitilalla paikallisten viinien maistelua varten ja saaren parhaassa uringonlaskupaikassa. Santorini tarjoaa täydellisen sekoituksen kulttuuria, historiaa ja rentoutumista, joten se on unohtumaton kohde.